معرفی
برای مشاهده پیشنهادهای دریل چکشی و مشابه اینجا کلیک کنید
برای مشاهده پیشنهادهای دریل چکشی و مشابه اینجا کلیک کنید
برای مشاهده پیشنهادهای دریل چکشی و مشابه اینجا کلیک کنید
یکی دیگر از ابزارهایی که اهمیت زیادی در صنایع و حتی کسب و کارهای کوچک دارد را میتوان دریل دانست. مشاغل زیادی بر پایه دانش فنی در کشور وجود دارند و مشغول فعالیت جدی هستند. قطعا این مشاغل برای این که بتوانند کار خود را پیش ببرند، نیازمند لوازم و ابزارهای لازم خواهند بود. بدون ابزار نمیتوان انتظار داشت صنایع بتوانند پیشرفت کنند و این یک مسئه بدیهی به حساب میآید. فرض کنید به عنوان یکی از افراد شاغل در زمینههای مختلف فنی، قصد دارید دیوار بتنی یا آجری، حتی یک آهن را سوراخ کنید، آیا میتوانید این کار را به راحتی انجام دهید؟ پاسخ روشن است و شما برای انجام چنین کارهایی نیازمند ابزار مخصوص یا بهتر بگوییم، دریل هستید. ما در این بخش قصد داریم دریل چکشی محک مدل DM-13/850S را به شما معرفی کنیم که قابلیتهای بسیار زیادی دارد و به راحتی میتواند نیازهای شما را رفع کن
دریل چکشی محک مدل DM-13/850S در ابعاد 25 × 8 × 29.5 سانتی متر و با وزن 2.7 کیلوگرم تولید شده است. شاید در ابتدا وزن 2.7 کیلوگرمی آن برای شما زیاد به نظر برسد، اما باید بدانید که این یک پیچ گوشتی نیست و دریل است. در حقیقت وزن بالای دریل چکشی محک مدل DM-13/850S نشاندهنده کیفیت و قدرت بالای دستگاه بوده که اکثر کاربران هم به دنبال خرید چنین محصول باکیفیت و قدرتمندی هستند.
دریلها در دو نوع مختلف برقی و شارژی تولید میشوند که دریل چکشی محک مدل DM-13/850S از نوع برقی به حساب میآید. شما برای این که بتوانید از دریل چکشی محک استفاده کنید، باید آن را به برق متصل کنید. اکثر ابزارهای برقی را نمیتوان بدون کابل سیار در فاصلههای دورتر از پریز برق استفاده کرد و دریل چکشی محک مدل DM-13/850S هم از این قاعده مستثنی نیست؛ در حقیقت کابل موجود در جعبه دستگاه بلند نبوده و شما برای استفاده از آن نیازمند کابل سیار خواهید بود.
یکی از مزایای دریل های برقی را میتوان توان بیشتر آنها نسبت به دریل های شارژی دانست؛ دلیل این مسئله مشخص است، زیرا به صورت مستقیم به منبع انرژی وصل هستند و با تمام قدرت کار خود را انجام میدهند. بد نیست بدانید توان دستگاه در حدود 850 وات بوده و ولتاژ ورودی آن هم در حدود 230 ولت است. شما به راحتی میتوانید پس از متصل کردن آن به منبع انرژی از نهایت قدرت برای کارهای خود استفاده کنید.
همانطور که میدانید، دریلها برای این که بتوانند در دیوارهای بتنی ایجاد حفره کنند، قطعا در کنار قدرت بالا نیازمند سرعت گردش مته هم هستند که این مورد توسط گیربکس تامین خواهد شد. سرعت گردش آزاد این دریل چکشی، صفر الی 2800 دور در دقیقه بوده که واقعا خوب است. همچنین نباید از قابلیت کنترل سرعت هم غافل شد؛ شما میتوانید با در نظر گرفتن ابعاد ستون و سطحی که میخواهید در آن حفره ایجاد کنید، سرعت گردش را به صورت دستی و مطابق با نظر خودتان، تعیین نمایید.
یکی از مواردی که برخی از کاربران گزارش دادهاند را میتوان داغ شدن گیربکس پس از استفاده طولانی برای سطحهای بسیار سخت دانست؛ در حقیقت شما میتوانید از دریل برای سطحهای گوناگون استفاده کنید، اما هنگامی که داغ شدن گیربکس را احساس کردید، بهتر است کمی صبر کرده و به دستگاه استراحت دهید. شما میتوانید با همین کار ساده، طول عمر دریل خود را افزایش دهید.
شاید برای شما جالب باشد که چرا به این دسته از دریلها، واژه چکشی را هم اضافه کردهاند؛ پاسخ روشن است، اکثر دریلها فقط با گردش سریع مته سعی میکنند دیوار را سوراخ کنند، اما دریلهای چکشی به مته ضربه هم وارد میکنند تا این کار سریعتر و با قدرت بیشتری انجام شود. البته باید موارد ایمنی را هم در نظر بگیرید و در صورت عدم آشنایی و تجربه قبلی در استفاده از دریلهای چکشی، ممکن است مشکلاتی ناخواسته برای شما ایجاد شود. توجه داشته باشید که استفاده از هر ابزاری نیازمند داشتن تجربه و دانش مخصوص آن است؛ این مسئله را جدی بگیرید تا دچار مشکلات احتمالی نشو