نقد و بررسی
ناخنهای شکننده و حساس
شکل ناخنها میتوانند بازگوکننده مطالب زیادی در مورد وضعیت تغذیه فرد باشند. سلامت ناخن نیز به تغذیه مناسب بستگی دارد. ناخنهای نازک و ضعیف میتواند بسیار خستهکننده باشد. از علل شکنندگی ناخنها میتوان زمینههای ارثی، ضربههای کوچک، خیس و خشک شدن ناخن توسط مواد قلیایی نظیر شویندهها، کمخونی ناشی از فقر آهن، کاهش روی، کاهش گردش خون محیطی و همچنین استفاده از انواع لاکها و استون یا مانیکور کردن ناخنها را نام برد، ناخنهای قوی ناخنهای سالمی هستند. وضعیت ناخنها سلامت جسمی را نشان میدهد. ناخنها مانند بقیه اعضای بدن، باید منابع کافی از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها داشته باشد. هنگامیکه بدن بهاندازه کافی از این مواد غذایی دریافت نکند و یا بهدرستی استفاده نشود، ناخنها میشکنند..
بین 10 تا 30 درصد حجم ناخن را آب تشکیل میدهد و اگر این آب کمتر از این مقدار شود، شکنندگی ناخن بیشتر میشود. حدود 5 درصد ناخن را چربیها تشکیل میدهند. هرچه چربی ناخن کمتر شود، قدرت نگهداری آب ناخن کمتر میشود و به همین میزان شکنندگی ناخن هم بیشتر میشود. چربی ناخن خانمها در سنین یائسگی و بعدازآن کم میشود و به همین دلیل شکنندگی ناخنها بیشتر میشود. هرچه انعطافپذیری ناخن کم شود، شکنندگی آن بیشتر میشود و چربی و آب از عمدهترین عوامل انعطافپذیری ناخنها هستند. بنابراین استفاده کردن از لاک پاککنها باعث شکنندگی ناخنها میشود چون حین پاک کردن لاک، چربی و آب نیز از سطح ناخن پاک میشود.
مواد شویندهای که خانمها در خانه استفاده میکنند چربی را از سطح ناخن برمیدارد. با برداشتن چربی میزان شکنندگی ناخن بالا میرود. ناخنها بهطور متوسط روزی یکدهم میلیمتر رشد میکنند، یعنی سه میلیمتر در یک ماه. رشد ناخنهای پا، یکسوم ناخنهای دست است. بیشترین رشد ناخن در سنین 10 تا 14 سالگی است و بعد از سن 20 سالگی رشد آن کمتر میشود. شکنندگی ناخنها پدیده متداولی است که در 20 تا 30 درصد افراد جامعه، مخصوصاً خانمهای 40 تا 50 ساله، اتفاق میافتد. این پدیده همینطور در اشخاصی که در محیط کار یا منزل با مواد شوینده زیاد سروکار دارند، شایعتر است.
ماوالا، همراه با استانداردهای روز جهانی
این برند سوئیسی با بیش از 50 سال سابقه در محصولات مراقبت و زیبایی و عرضه آن در بیش از 100 کشور جهان خود را بهعنوان یکی از پیشگامان زیبایی معرفی کرده است. کیفیت این محصولات و همراه بودن با استانداردهای روز جهانی آن را به محصولی ثابت در سالنهای زیبایی تبدیل کرده است. دقت در تحقیقات بهعملآمده در آزمایشگاهای تولیدکننده به روی محصولات مربوط به دست، پا، ناخن، پوست صورت و آرایش و زیبایی موجب شده تا ماوالا به محصولی مرغوب در این عرصه تبدیل شود..
محلول استحکام بخش نوک ناخن ماوالا مدل ساینتیفیک
ناخن سالم ناخنی است که محکم باشد ولی درعینحال انعطاف داشته باشد و در مقابل ضربات به راحتی خرد یا ورقه ورقه نشود. سطح روی آن صاف و یکنواخت است، برق طبیعی دارد و نوک آن پوستهپوسته نمیشود.
ناخنهای شکننده و حساس، ورقه ورقه میشوند و میشکنند. این حالت معمولاً به دلیل کمبود مواد معدنی و کلسیم و یا تماس بیشازحد با آب و مواد پاککننده صورت میپذیرد. محلول استحکامبخش نوک ناخن ماوالا مدل ساینتی فیک(MAVALA SCIENTIFIQUE Nail Hardener) بانفوذ به داخل صفحه ناخن، اتصالات لایههای آن را بازسازی کرده، استحکام ساختار ناخن را به آن بازمیگرداند.
ویژگیها
- محکم کننده نوک ناخنهای نرم
- جلوگیری از شکستن و لایهلایه شدن ناخن
- یک بطری 5 میلیلیتری برای صد نوبت استفاده، کفایت میکند
- دارای خاصیت بازسازی ناخنها
روش مصرف
لاک و با هرگونه مواد روغنی دیگری را از روی ناخنها پاککنید. سپس محلول را از خط جداکننده ناخن به نوک ناخن بکشید (فقط لبه آزاد ناخن). دستها را به مدت 1 دقیقه به سمت پایین نگاه دارید تا محلول جذب شود و از این محلول 2 بار در هفته تا زمانی کا ناخنها کاملاً محکم و سالم شوند استفاده کنید. پسازآن دو یا سه بار در ماه میتوانید از این محلول استفاده کنید. توجه داشته باشید که محلول به پوست زیر و یا اطراف ناخن ها مالیده نشود در صورت بروز این مشکل، پوست را با پنبه مرطوب تمیز نمایید