ارائه در 3 مدل Barista T Zero ، Barista T One ، Barista T Plus
تجدید سنت و مهندسی پایدار
اول ، جامعه تغییر می کند. نه تولید کنندگان ، نه مهندسین و نه مهندسان صنایع نیازهای جدیدی را اختراع نمی کنند. این جامعه میباشد که خواستار محصولاتی با دوام بیشتر ، بهره وری انرژی بهتر ، استفاده آسان تر و ماندگارتر است.
اکنون باریستا های حرفه ای بدون به خطر انداختن اسپرسو ، نیاز به محصولات نوآورانه ای دارند.
در کارخانه آسکاسو ، تیم مهندسین سالها تلاش کرده اند تا بتوانند ماشین های اسپرسو را به تفکیک ارتقاء دهند و تکمیل کنند. این باعث شده تا ما رویکرد خود را نسبت به سنت دوباره ارزیابی کنیم. برای پایه گذاری پروژه های جدید در مهندسی پایدار.
در دهه 60 ، توسعه دستگاه های اسپرسوماشین با تکنولوژی گروپ های E-61 نوآوری را به دنیای اسپرسو وارد کرد. این یک موفقیت سریع بود که به یکی از سیستمهای پرکاربرد در تاریخ قهوه اسپرسو تبدیل شد حتی امروزه بسیاری از تولید کنندگان هنوز هم از آن استفاده می کنند یا با اصول آن کار می کنند ، اما تقریباً 60 سال بعد ، ما میبایست به دنبال فناوری جدیدی می بودیم که کاستی های قدیمی را برطرف کند این بود که تکنولوژی T معرفی شد
تکنولوژی T و فولاد ضدزنگ
بعد از تولد مدل Big Dream آسکاسو که در آن معیارهای فنی مورد استفاده شده درطول 100 سال گذشته را تغییر داده ایم (استفاده از فولاد ضد زنگ به جای مس و برنج) ، ما می خواستیم به تولید محصولات بی نظیر بپردازیم. محصولی که همچنین می تواند نقطه عطفی در صنعت قهوه باشد.
Technology T
یک فناوری پیشرفته مولتی گروپ است. مهندسی که توسط آسکاسو توسعه یافته است. پایداری حرارتی بسیار خوبی با سطح بالای راندمان انرژی (مصرف انرژی پایین) و آب تمیز و تازه در هر قهوه ارائه می دهد.
آب تازه
یکی از بزرگترین محاسن اسپرسو ماشین های آسکاسو استفاده از آب تازه است در مدار گردش آب اسپرسو آب دائما در حرکت بوده و همیشه آب تازه پشت هد گروپ ها فراهم است.
پایداری دمایی
بدلیل استفاده از لوله های بلند و فولادی در سیستم ترمو بلاک دستگاه و همچنین کنترلر دمای الکترونیکی کیفیت و دمای قهوه ها همیشه یکسان میباشد.
سیستم چرخش آب از فولاد ضد زنگ ساخته شده که باعث عدم رسوب آهن در آب میشود.