کار اصلی پیش تزریق ، مرطوب کردن کامل و یکدست کردن قرص قهوه قبل از مرحله استخراج ، برای بهبود طعم آن است. هدف این است که یک فنجان قهوه با طعم ها و رایحه های بیشتر تولید شود و اسپرسو ساز را با انواع رُست های مختلف قهوه تطبیق دهد.
در هر اسپرسو ساز با کنترل دمای بسیار دقیق ، به یک سیستم پیش تزریق مناسب نیاز هست که به شما این امکان را بدهد تا طیف کاملی از پیچیدگی ها را از قهوه استخراج کند. کنترل بهتر مرحله پیش تزریق به شما امکان کنترل بهتر فرایند توزیع آب را می دهد.
دو گزینه قبل از تزریق وجود دارد: کلاسیک و نرم
این آپشن باعث میگردد پروفایل “عطر و طعم” قهوه دو برابر گردد. قابل برنامه ریزی در هر گروپ و انتخاب هر دوز به طور مستقل که به راحتی با استفاده از نمایشگر انجام میشود. این قابلیت به صورت الکترونیکی کنترل و انجام می شود تا اطمینان از عملکرد باریستا برای کیفیت اسپرسوهای مداوم یکسان گردد.
با هر دو پیش تزریق می توانید تضمین کنید که کل کیک قهوه تا عمق کامل پورتا فیلتر مرطوب می شود.
پیش تزریق کلاسیک یا مسطح :
پیش تزریق در 9 بار (یا فشار تنظیم شده در پمپ) و تزریق در 9 بار. هر دو با فشار یکسان . با دو زمان قابل تنظیم : زمان قبل از تزریق و زمان انتظار تا شروع تزریق. این سیستمی است که اکثر دستگاه های موجود در بازار با خروجی عالی ارائه می دهند.
پیش تزریق نرم :
این نوع از پیش تزریق ، مستقیماً با فشار گروپ و بدون هیچگونه حرکت پمپ انجام می شود. پیش تزریق پیشرونده در محدوده 0 تا 3 بار انجام می شود. تزریق در 9 بار (یا فشار تنظیم شده در پمپ) انجام می شود. با دو فشار مستقل و قابل کنترل در هر گروپ : زمان قبل از تزریق و زمان انتظار تا شروع تزریق.
پیش تزریق :
این ایده فقط برای مرطوب کردن کیک قهوه نیست بلکه پیش تزریق نرم باعث می شود فرآیند پیش از تزریق بخشی جدایی ناپذیر از استخراج شود.
با تغییر زمان قبل از تزریق ، این اجازه را می دهد تا مقدار و درجه آسیاب قهوه تغییر کند تا بتوانید «پروفایلهای مختلف قبل از تزریق» را بدست آورید.
پیش تزریق نرم به شما این امکان را می دهد تا طعم ها و رایحه های جدید را از قهوه خود استخراج کنید. همچنین به شما امکان می دهد هنگام خُرد کردن قهوه از پروفایل های دقیق استفاده کنید. علاوه بر این ، تأثیر فشار کمتری روی مایع خشک نیز به جلوگیری از Channelling کمک می کند.
منطقی ترین کار برای برنامه تزریق نرم زمانی است که شما قهوه درحال استخراج از پورتافیلتر را میبینید میباشد (که به درجه آسیاب ، نوع قهوه و میزان قهوه در هر دوز بستگی دارد) .